Drivhusets data-musikk-verksteds-turné i Larvik høsten 2011.
9. trinns-elevene mikser og komponerer med egne lydopptak, maskin-skapte lyder og med inspirasjon fra komponsten Arne Nordheims elektroniske musikk. Nordheim - som var æresborger av Larvik!

24.10.11
MESTERFJELLET UNGDOMSSKOLE

9. trinn på Mesterfjellet skole gjorde flott innsats med lydopptak, redigering av lyd og komponering i programmet DSP fra NOTAM ( http://archive.notam02.no/DSP02/ ). Det ble bare brukt lyder som ble tatt opp samme dag av elevene selv - og her ble det også litt ulikt materiale å jobbe med for de to gjengene. Ble det mer rytmisk musikk etter store friminutt? Noe referanser til dubstp - eller var inspirasjonen fra Nordheimske plipp-plopp mer tilstede?Mesterfjellet skole 1. gruppe 24.10.11 by drivhuset

Mesterfjellet skole 2. gruppe 24.10.11 by drivhuset

25.10.11
VERDENSMESTER'N UNGDOMSSKOLE


Her er musikken laget av Verdensmestern:

TAKK FOR SUPER INNSATS FRA ALLE PÅ VERDENSMESTER'N - HØR PÅ BLANDINGEN AV ELEKTRONISKE BUZZ-LYDER OG VÅRE EGNE LYDOPPTAK. MANGE HAR OGSÅ FIN FORMSANS OG BEVISST OPPBYGGING AV KOMPOSISJONEN.

26.10.11
TJODALYNG UNGDOMSSKOLE


Her er TJODALYNG-musikken! :

01.11.11
FRØY UNGDOMSSKOLEHer er FRØY-komposisjonene:

Frøy skole 01.11.11 by drivhuset

01.11.11
KVELDE UNGDOMSSKOLE


Og her er bidragene fra alle 9. klassinger på Kvelde skole:

Kvelde skole 1. november by drivhuset

09.11.11
BRUNLA UNGDOMSSKOLEHer kommer komposisjoner mikset av 9.-trinns-elever på BRUNLA ungdomsskole. Heftig bruk av synth-lydene i programmet DSP! Nye instrumenter ble samplet - også en ballongtutofon slik man ser på bildet. Og tre klasser på én dag - her gikk det unna!
BRUNLA ungdomsskole 09.11.11 LYDATA by drivhuset

10.11.11
MELLOMHAGEN UNGDOMSSKOLEAt det gikk an å lage så mye merkverdig og kul lyd på Mellomhagen skole i Larvik, visste vi ikke før. Det ble gjort ferske lydopptak med enkle instrumenter og miksing og komponering med lydprogrammet DSP. ( http://notam02.no/DSP02/ ). Alle på 9. trinn kom med - 9C ble detl i to og hengte seg med A-klassen og B- klassen. Selv om man måtte sitte to sammen på flere maskiner gikk det bra. Takk for samarbeidet og takk til Kulturskrinet som sendte oss ut på denne hyggelige lyd-ekspedisjonen! Hilsen Isak og Jon Halvor

Mellomhagen u-skole 10.11.11 LYDATA by drivhuset

Drivhusets team:
Isak Anderssen - cello / komponist / elektroartist
Jon Halvor Bjørnseth - verkstedsleder/komponist