M_Å_L_S_E_L_V_!
KULTURSKOLEFESTIVAL 22.-23. januar 2011
M U S I K K V E R K S T E D M E D 1. - 4. - k l a s s i n g e n e :

For en fantastisk helg vi hadde med mye ny og spennende musikk! Ungene i Målselv har fantasi i hodet og rytme i kroppen.
... og er ikke redde for å bruke det...

Jon Halvor Bjørnseth fra Drivhuset holdt musikkverksteder med 1. - 4 klassingene i et opplegg der elevene roterte mellom tre stasjoner der de andre to var kunst med Marte Gravrok og dans med Lotte Graff.
Det ble spilt på både akustiske og elektroniske instrumenter, hjemmelagde strengeplanker, ballongtutofoner, vanlig skrammelan-instrumenter fra kjøkken og loppemarked, pluss litt perkusjonsinstrumenter både fra kulturskolen og Drivhuset. Vi prøvde å holde oppmerksomheten på det å komponere - dvs. å finne på musikk med avtalte rekkefølger av lyder, toner og rytmer. I tillegg brukte vi fantasien og fant opp ord og nesten små dikt som hørtes både artige og rare ut. På slutten av dagen gikk vi inn i den store salen og der fikk noen av gruppene spille musikken sin live mens andre grupper fikk musikken sin spilt over anlegget som fine opptak. Musikken gikk rett videre i Lottes dansegruppe som lagde robot-dans, og jammen var ikke alle musikantene med på det også. I tillegg hadde alle deltakerne sin egen kunstutstilling ute i vestibylen.
Gruppe PAPIR var først ut på lørdag 22/1KARDEMOMME er klare til å marsjere inn


Gruppe SALT sitter på scenen like før konserten


SUKKER lager sitt tredje stykke: Edderkoppen var redd for sjiraffen


Gruppe STEIN klare til å gå til scenen.


--- kreative musikkverksteder siden 1998