LYDATA 2014:
Drivhusets data-musikk-verksteder i Larvik i januar og februar 2014.
9. trinns-elevene mikser og komponerer med egne lydopptak, maskin-skapte lyder og med inspirasjon fra komponisten Arne Nordheims elektroniske musikk. Nordheim - som var æresborger av Larvik! Les mer
___Og her kan du laste ned programmet DSP

Man. 27. januar.
Brunla ungdomsskole

Det ble en fin første dag på Brunla med opptak av nye surrealistiske dikt fra Nynordsk ordliste, stryke-sagblad, snellokord, talekor og plingplong.

Tirs 28. januar
Tjodalyng ungdomsskole

Masse syntetisk god-lyd og fin innsats fra både 9A og 9B på Tjodalyng ungdomsskole.

Tirs. 28. januar
Frøy ungdomsskole

Frøy-elevene satte stor pris på miniverkstedet med innspilling av egne lyder som nesten ble en liten konsert i seg selv. De kom også fint igang med datakomponering og har planer om å fortsette prosessen i dagene som kommer.

Ons. 29. januar
Kvelde skole

Veldig konsentrert jobbing fra alle på 9. trinn på Kvelde. Her ble det noen ekstra fine nysurrealistiske dikt med spennende grind-pling, mbira-lyder og skarpe treblokk-lyder. Flott innsats.

Tors. 30. jan
Mellomhagen ungdomsskole
Tre klasser gjorde alle unike lydopptak, originale tekstlinjer på både norsk og engelsk og flotte komposisjoner som rommer både hi-pitch crazy-dub og dystert melankolske klanger. Takk for samarbeidet!

Man. 3. februar
Mesterfjellet ungdomsskole

Flott innsats fra både 9A og 9B som både tok opp lyder, lagde merkelige diktlinjer og ikke minst lagde en masse nye stykker på data. Mesterlig!

Man. 3. februar
Verdensmestern ungdomsskole
To klasser fra Verdensmestern inntok datarommet på Mesterfjellet, og viste snart at de mestret både synthlyder, lydopptak og kreativ eksperimentering!


Tirs. 4. februar + Ons 5. februar
Ra ungdomsskole9.trinn på Ra var klare fra tidlig morgen og fyllte mediateket med rar og fin lyd, snurrige randomdikt og allsidige komposisjoner.

Ons. 5. og tors. 6.februar
Hedrum ungdomsskole

Det ble artige lydopptak og fin innsats med 9A på onsdag og fortsatte like sterkt med 9C torsdag morgen! Og passordet til planeten er jo vann. Og klasse B og A var like bra, alle mann!
Drivhusets team:
Isak Anderssen - cello / komponist / elektroartist
Jon Halvor Bjørnseth - verkstedsleder/komponist

Lydata i Larvik februar 2013 - lyd og bilder

LYDATA i Larvik høsten 2011 - lyd og bilder

INFORMASJON OM PRODUKSJONEN PÅ KULTURSKRINET