Jon Halvor Bjørnseth
Verdensrommet musikkverksted
tlf.: 2235 1020 mob. 48867467
Lybekkveien 35 C
0770 OSLO
org.nr. 979 665 210
E-POST:

FB

in English

Jon Halvor Bjørnseth har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange år, og er dessuten en erfaren musikkverkstedsleder som i 1998 tok initiativet til opprettelsen av Drivhuset - stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid .


Jon Halvor Bjørnseth har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange år, og er dessuten en erfaren musikkverkstedsleder som står bak Drivhuset - stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid. I band-sammenheng spilte Jon Halvor gitarer, men har i stadig større grad gått over til å traktere en rekke selvkonstruert strenge- og perkusjonsinstrumenter som stammer fra Drivhusets mange krative prosjekter. I tillegg har hans forhold til computer skiftet fra å være et verktøy til komponering og lydinnspilling til å bli et live-instrument der man sampler og bearbeider lyder på direkten. Som en del av duoen Båndvidda sammen med Isak Anderssen har Jon Halvor også arbeidet med en rekke lydinstallasjoner der publikum får påvirker musikk og lyder på ulike vis.

PROSJEKTER SOM FINNES PÅ NETT

ARBOJ - stokkofonmusikk for Pinquins

Minnepinne

Det Avlyttede Kjøkken

Rattleshake

Båndvidda duo - samleside

 Jon Halvor startet i 1998 Drivhuset stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid og bruker fortsatt det meste av sin kreativitet på prosjekter for stiftelsen - klikk på logo for mer info:

CV som PDF-fil